Workshops

stip2

Workshop stippen

Wil je ook ervaren hoe leuk en eenvoudig stippen is ?
Tijdens de workshop leer ik je alle basistechnieken en krijg je allerlei tips en trics, zodat je deze hobby ook thuis kunt voortzetten. Je maakt zelf een eigen unieke creatie op porselein welke je aan een einde van de workshop mee naar huis neemt. Je hoeft het dan alleen thuis nog af te bakken in een gewone oven, waarna het geschikt is voor gebruik. Tijdens deze workshop ga je met stippatronen aan de slag. Voorbeelden zijn voorhanden, maar je kunt ook zelf iets bedenken.

Workshop houtbranden

Tijdens deze workshop leer je hoe je met behulp van een houtbrander leuke teksten en afbeeldingen op houten snijplanken netjes en blijvend kunt aanbrengen. Je kunt hierbij kiezen uit diverse planken gemaakt van mango- of beukenhout. Aan het einde van de workshop ga jij met een unieke, handgemaakte plank naar huis.

IMG_2093
Macramé-benodigdheden

Workshop modern macramé

Bij sommigen roept het woord macrameeën wellicht stoffige herinneringen op aan wandkleden van sisaltouw uit de jaren 70. Maar macramé is helemaal terug van weggeweest en met de verschillende knooptechnieken kun je superleuke, hippe woonaccessoires maken.

meer info

Workshop servies beschilderen

In deze workshop ga je een 2-laags etagère of ander serviesgoed beschilderen met porseleinverf en/of –stiften aan de hand van een of meer bestaande tekeningen/plaatjes of uit de losse pols. In een ontspannen en gezellige sfeer maak jij jouw eigen, unieke creatie.

happy birthday

Themaworkshops

De workshops ‘Stippen’, ‘Macramé’ en ‘Servies beschilderen’ kunnen ook als Sinterklaas-, Kerst- of Paasworkshop worden gevolgd.
Bij de workshop ‘Stippen’ maak je passende motieven op schaaltjes. Bij het ‘Beschilderen van een etagère’ breng je afbeeldingen of teksten aan die te maken hebben met het thema. En bij ‘Macramé’ maak je allerlei kerstornamenten om op te hangen. Een gezellig bijpassend muziekje en lekkernijen maken er een gezellig avondje uit van.