Servies beschilderen

Workshop servies beschilderen

In deze workshop ga je een 2-laags etagère of ander serviesgoed beschilderen met porseleinverf en/of –stiften aan de hand van een of meer bestaande tekeningen/plaatjes of uit de losse pols. In een ontspannen en gezellige sfeer maak jij jouw eigen, unieke creatie. Rond Sinterklaas, Kerstmis of Pasen bestaat de mogelijkheid een themaworkshop te volgen. Bij deze workshops schilder je dan afbeeldingen/plaatjes of teksten rondom het betreffende thema. Themaworkshops worden niet gecombineerd met reguliere workshops. Meer info vind je bij ‘Themaworkshops’.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Zelfs als je van mening bent dat je niet creatief bent ga je met een leuke creatie naar huis!

Leuk om samen met anderen te doen (vriendinnen, familie, collega’s). Ook leuk als onderdeel van een vrijgezellenfeest of voor een bedrijfsuitje. Je kunt ook alleen deelnemen; ik kijk dan bij welke workshop je kunt aansluiten.

Een workshop duurt plm. 3 uur en gaat door bij een deelname van minimaal 4 personen. In de winter kan ik maximaal 8 personen en in de zomer maximaal 12 personen een plaats geven bij mij thuis.

Wil je individueel deelnemen? Laat het mij weten en ik kijk wanneer dat zou kunnen.

De prijs voor deze workshop is € 29,95 p.p.

Bij de workshop is inbegrepen:
– het servies
– het gebruik van alle benodigde materialen
– koffie, thee, frisdrank en iets lekkers

Interesse? Wil je meer weten?
Neem dan met mij contact op voor meer informatie. Een datum kan in onderling overleg worden vastgelegd.
De workshop vindt plaats bij mij thuis, zie de contactgegevens voor het adres.
Bij een deelname van minimaal 6 personen kan de workshop ook op een locatie naar keuze plaatsvinden. Eventuele locatiekosten zijn voor eigen rekening en buiten de gemeente Venlo komen er €0,20/km reiskosten bij.